Diákok oltása

Tisztelt Szülők!

 

Az oltási kampányt kibővítették a 12-18 éves korosztályra, így, akinek gyermeke eddig még nem kapott oltást, az augusztus végén, vagy szeptember elején beoltathatja gyermekét korona vírus ellen az iskolában. Ennek a folyamata egy Kásler Miklós által készített- és általam kiegészített- levélben került leírásra, mely leírást levelemhez csatolok.

A jelentkezéshez szükséges a Hozzájáruló nyilatkozat, és a Jelentkezési lap kitöltése – ezeket az oltáshoz magukkal is kell hozni a diákoknak. Fontos viszont, hogy aki kér és aki nem kér oltást, annak is jeleznie kell azt, a Jelentkezési lap kitöltésével és az iskola@szadaiskola.edu.hu e-mail címre való visszaküldésével legkésőbb 2021. augusztus 25-e 12.00-ig. Aki már korábban jelezte, hogy gyermeke részére igényt tart a védőoltás iskolánkban történő beadására, az is jelezzen vissza.

Kérem, jelentkezési lapjukat elküldő e-mailben azt is feltétlenül szíveskedjenek jelezni, hogy augusztus 30., 31., vagy a szeptember 2., 3. időpont felelne meg inkább a védőoltás beadására, figyelembe véve, hogy az augusztusi időpont nem zavarja az iskolai tanórákat.

Jelen igényfelmérés nem vonatkozik a már beoltottak számára a 3. oltás igénylésére.

Az oltásra az jelentkezhet, aki legkésőbb az oltás napján betölti a 12. életévét.

Jelentkezés lap és hozzájáruló nyilatkozat letölthető itt és itt.

Köszönettel,

Szathmáryné Szabó Zsuzsa