2019-09-25

Bázisintézmény

 

2020-ban iskolánk ismét  pályázatot nyújtott be „Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím elnyerésére.

Az elkészített dokumentációkban bemutattuk tantestületünk szakmai munkáját és iskolánk infrastruktúráját,beszámoltunk az országos kompetenciaméréseink eredményeiről, a továbbtanulási mutatóinkról,valamint a versenyeredményeinkről.Pályázatunkban felajánlottuk a Neptun KRÉTA digitális napló bevezetéséhez szükséges szakmai tapasztalataink átadását, a pedagógusaink által vezetett műhelymunkákat, és a helyben megvalósított továbbképzések,konferenciák szervezésének segítését.

Tantestületünk számára különösen nagy megtiszteltetés a cím elnyerése, ami egyben egy három éves szakmai szerződést is jelent az Oktatási Hivatallal. Így a Szadai Székely Bertalan Általános Iskola „Az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként” a budapesti régió egyik szakmai központjává válik, amelyre már most nagyon büszkék vagyunk. Bízunk benne, hogy ezzel a kitüntető címmel és munkánkkal ismét gyarapíthatjuk Szada jó hírnevét.

Köszönjük a Dunakeszi Tankerületi Központ vezetőségének és Szada Nagyközség Önkormányzatának a támogatását.

Greffné Kállai Tünde
intézményvezető

Intézményvezető:
Greffné Kállai Tünde
Tel: 06 30 782 8385
e-mail: igazgato@szadaiskola.sulinet.hu

Intézményi koordinátor:
Tari Anikó
Tel: 06 30 326 9032
e-mail: taria@szadaiskola.sulinet.hu

A megosztani kívánt nevelési-oktatási módszertani modell, innováció(k), az alkalmazott jó gyakorlatok széles körű bemutatása

A vállalt bázisintézményi feladatok ellátásának pályázó általi bemutatása, az intézmény felajánlásai

 

BÁZISINTÉZMÉNYI BEMUTATÓÓRA

 

Tantestületünk és diákjaink igen büszkék arra, hogy immáron második alkalommal nyertük el „Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye” címet, melyet kimagasló szakmai munkánk elismeréseként az idei év augusztusában Greffné Kállai Tünde igazgató asszony vett át a Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ tanévnyitó értekezletén.

Az elmúlt hároméves ciklusban is igen sikeres bemutatóórákat, szakmai megbeszéléseket, továbbképzéseket tartottunk, nálunk jól működő gyakorlatokat mutattunk be az érdeklődő kollégáknak. A járványügyi helyzetre való tekintettel ebben az időszakban rendhagyó, online módon zajlanak majd a szakmai megjelenések.

Első programként 2020. október 14-én egy különleges, a Kézmosás világnapjához kapcsolódó, és a digitális oktatás előnyeit bemutató angolórát tekinthettek meg az érdeklődők, Kunya Linda tanárnő vezetésével és az 5.a osztályosok közreműködésével. Az online program, (melyen 17 különböző iskolában tanító pedagógus kolléga vett rész) bemutatkozó beszélgetésből, rendszergazdánk, Karácsony Tibor által rögzített óra digitális bemutatásából és az azt követő szakmai konzultációból állt.

Az érdeklődők elismeréssel, rengeteg dicsérettel illették kolléganőnket, akinek ezúton is gratulálunk kiváló bemutatóórájához!